De mooiste bruid

Professionele Bruidsmake-up & haarstyling 

De voorbereiding
Je bent ten huwelijk gevraagd!!! Je bent in de voorbereiding voor jullie speciale dag.
Je wilt er natuurlijk op je allermooist uitzien!
Hoe gaat het in z’n werk als ik jouw bruidsmake-up & haarstyling verzorg.
De mail
Het begint allemaal met een mailtje.
Geef jouw trouwdatum door en waar je gaat trouwen, dan kijk ik meteen of ik beschikbaar ben.
We bespreken jouw wensen en leggen een proefdatum vast.
De proef
De proef plannen we meestal 1 tot 1,5 maand van tevoren in.
Graag ontvang ik voor de proef wat plaatjes van jou van wat jij mooi vindt.
Tijdens de proef gaan we op basis van jouw wensen en mijn professionele advies op zoek naar jouw mooiste look.
De bruiloft
Op de locatie naar wens verzorg ik jouw bruidsmake-up & haar zoals we dat tijdens de proef hebben afgesproken.
Natuurlijk is er de mogelijkheid om ook de make-up & haarstyling van de bruidsgasten te verzorgen.
Marc en Shelly
Als aanstaande bruid heb je tientallen belangrijke beslissingen te nemen om ervoor te zorgen dat de dag waarop je met je grote liefde trouwt ook echt een dag wordt die je nooit meer zult vergeten.
Een belangrijk onderdeel van de dag was voor mij de visagie en hairstyling, je wilt er op je bruiloft immers op je allermooist uitzien. 
 
Esmée heeft alle verwachtingen die ik vooraf had overtroffen met haar zorgvuldige voorbereiding tijdens de proef, haar geruststellende aanwezigheid op de dag zelf en het uiteindelijke resultaat, ik voelde me de mooiste bruid op aarde. Ze bespreekt uitgebreid de mogelijkheden, heeft aandacht voor je persoonlijke wensen en werkt goed onder druk. 
 
De make-up en mijn haar bleven op hun plek zitten tot diep in de nacht (zelfs na uren op de dansvloer) en haar fijne persoonlijkheid heeft voor mij veel verschil gemaakt vlak voor de bruiloft begon en de zenuwen toch een beetje toesloegen. Ik ben nog steeds heel erg blij dat Esmée mijn make-up en haar heeft verzorgd.
Bruid Kim

Met blijdschap & trots kijk ik terug op deze dag. Ik wil je enorm bedanken voor de prachtige make-up & het kapsel! Alles bleef mooi zitten tot 4:00 uur ‘s nachts was het nog steeds mooi! En geloof mij, ik heb mijn best gedaan op de dansvloer!

Bruid Ya-li

Esmée heeft zowel mijn make-up, die van mijn moeder en van mijn vriendin gedaan op mijn trouwdag. Ze luisterde heel goed naar wat ik wilde en maakte aanpassingen indien nodig. Mijn make-up is de hele dag goed gebleven en zelfs na uren op de dansvloer bleef het prachtig zitten. Ik heb een hele mooie natuurlijke look gekregen die er op de foto’s ook prachtig uit zag. 

Bruid Nadia

Afgelopen augustus ben ik met mijn grote liefde getrouwd.
Esmée heeft tijdens onze twee dagen ervoor gezorgd dat ik er precies uitzag zoals ik droomde en eigenlijk nog mooier. Ze heeft voor beide dagen mijn haar en mijn make-up verzorgd en ik was meer dan tevreden. Zelf had ik een aantal ideeën, maar doordat Esmée goed meedacht is het uiteindelijk nog mooier geworden zoals ik altijd al droomde. Ook heeft ze mijn moeder, getuige, bruidsmeisje en ceremoniemeester opgemaakt, zij zagen er ook alle vier stuk voor stuk prachtig uit!!! Naast de make-up en het haar zorgde ze ook nog eens voor een ontspannen sfeer. Ze weet je te ontspannen en met haar humor was het opmaken al een feestje. Ik raad Esmée aan voor iedere bruid die op haar dag er prachtig uit wil zien en toch dichtbij haarzelf wil blijven.

Bruid Ellen

Als bruid straal je de hele dag, maar met de special touch van Esmée extra. Van iedereen kreeg ik te horen gekregen dat mijn jurk prachtig was, maar minstens zo vaak dat mijn haar er fantastisch uit zag!

Bruid Suzanne

Bij de proefmake-up voelde het al heel snel alsof ik met vriendinnen aan het tutten was voor een wel heel bijzondere avond uit. Op de trouwdag zelf bleef dit vertrouwde gevoel, hierdoor was ik zelf heel rustig en op mijn gemak. Het was heel gezellig. Naast de fijne sfeer heeft Esmee mijn haar en make-up perfect gedaan. Precies zoals ik het wilde, heel natuurlijk en vanaf een afstandje niks geks maar als je dichtbij kwam wel heel bijzonder. Ik hoefde niet mijn best te doen om mooi op een foto te staan want alles zat zo goed dat dat vanzelf ging. Ik kan iedereen aanraden om Esmée je haar & make-up te laten doen! ”

Bruid Ayla

 Een professionele hair & make-up artist nodig?  

EMAIL